Últimos twits publicados...

2019-11-11 11:13:21
@gfkosogovo https://t.co/vfkgV3Dze3
2019-11-11 11:04:09
Ако не стигне канта ВАР ќе бележеме теренот со пелевина! https://t.co/yoMwHl9ebI
2019-11-11 09:41:14
Се надеваме и ВАР-от ќе стигне до Македонија https://t.co/QyalG0ADbi