×
Si quieres una respuesta, introduce tu email:

Envianos tus sugerencias y opiniones


×
Nuevo usuario Olvidé mi contraseña

¿Eres nuevo en FUTBOLME?

Envianos tu email y te reenviaremos un nombre de usuario y una contraseña con lo cual quedarás registrado. Este nombre de usuario y contraseña los podrás modificar en cualquier momento.
Recordar contraseña:
Log-in

TERCERA DIVISIÓN - Grupo 6
Comunitat Valenciana

Últimos comentarios en futbolplus.com

Avatar de Usuario
Re: ONTINYENT, C.F 16/17
Ver mensaje en futbolplus - Publicar una respuesta
Enviado por tortosatortosa 26-06-2017

"Dosh"Y a la tercera ha anat la vençuda. Ja ens ho mereixiem despres de tres promocions. Es podien dir moltes coses del partit de hui pero no val la pena, tot i que lo de Cristo es per a fer.s'ho mirar. Enhorabona equip, aficio i gracies al CM de l'Ontinyent, Nomes cal mirar altres twitters d'altres equips, inclus de superior categoria, per adonarse'n que tenim un dels millors, no sols per fer un seguiment exhastiu del partit sino que a mes esta sempre al loro de les novetats, gracies aixo vam poder seguir els ultims mnuts en directe el partit en Arcos en el facebook i hui hem pogut veure els penals en el twitter. No et sembla Tortosa que tenim el millor CM?


jejeje peloterooo, faig la meitat de la meitat del que m'agradaria fer però no tinc temps per a més... A vore si ara que l'equip puja de categoria pugem en tots els nivells! Hora de disfrutar, jo només puc donar les gràcies per part del club a tots els que esteu ahí patint i celebrant tots els moments amb nosaltres. Bona nit!

Avatar de Usuario
Re: ONTINYENT, C.F 16/17
Ver mensaje en futbolplus - Publicar una respuesta
Enviado por Dosh 25-06-2017

Y a la tercera ha anat la vençuda. Ja ens ho mereixiem despres de tres promocions. Es podien dir moltes coses del partit de hui pero no val la pena, tot i que lo de Cristo es per a fer.s'ho mirar. Enhorabona equip, aficio i gracies al CM de l'Ontinyent, Nomes cal mirar altres twitters d'altres equips, inclus de superior categoria, per adonarse'n que tenim un dels millors, no sols per fer un seguiment exhastiu del partit sino que a mes esta sempre al loro de les novetats, gracies aixo vam poder seguir els ultims mnuts en directe el partit en Arcos en el facebook i hui hem pogut veure els penals en el twitter. No et sembla Tortosa que tenim el millor CM?

Aviso Legal - Futbolme 1999-2017 - Alojado en Hyd - Colabora quesomecanico.com