Array
(
    [id] => 5
    [jornada] => 20
    [tempan] => 0
)
×
Si quieres una respuesta, introduce tu email:

Envianos tus sugerencias y opiniones


SEGUNDA DIVISIÓN B - Grupo 3
domingo, 07 de enero de 2018
* Pulsa en un número para +info
Promoción (Campeones)
Promoción
Permanencia
Descenso

Últimos comentarios en futbolplus.com

Re: ONTINYENT CF
Ver mensaje en futbolplus - Publicar una respuesta
Enviado por tortosatortosa 16-10-2017

No vos agafeu aquesta com una resposta institucional, però tingueu en compte que el juvenil ve d'unes temporades molt complicades, on no s'ha gestionat tot lo bé que es podria haver fet. S'ha fet de la millor forma, sense dubte, però no s'ha pogut fer un projecte a llarg termini. Aixina estem amb només tres jugadors de tercer any i la resta, no és que siguen de segon any, és que són de primer. No parlem de jugadors de 17-18 anys que podrien jugar en el primer equip, sino de 16 anys la majoria!

D'esta forma, si lleves una de les peces de tercer any pues l'equip ho podria notar, i ahí veieu com va el juvenil, que s'acaba de col·locar com a líder. Aleshores supose que és un tema esportiu estrictament, això no vol dir que passats els mesos es puga comptar més amb els juvenils, si s'estableixen diferències en la classificació, però un ascens de Primera Regional a Preferent, si no m'equivoque passa per ser primer, o un dels 3 millors segons (que ja es fer molts números).

I en tot cas, l'equip juvenil té moltíssima projecció, tenim molta sort de comptar amb estos jugadors i seguríssim d'ací poc estaran donant quefer en el primer equip.

Re: ONTINYENT CF
Ver mensaje en futbolplus - Publicar una respuesta
Enviado por dic1991 15-10-2017

Bé, primer gol i primera victòria a casa. Ara sembla que el calendari és un poc més favorable, encara que no cal relaxar-se. És curiós que som dels equips menys golejats del grup.

Una cosa que no m'acaba d'agradar d'aquesta temporada és que no es mira a la cantera, tal i com feia Mullor, i més tenint en compte que només tens 18 jugadors. No pots excusar-te en que no tens un filial i que el juvenil no et val cap perqué no estàn en dinàmica d'equip, fícalos a entrenar en el primer equip pues i mira si poden valdre o no.

Aviso Legal - Futbolme 1999-2017 - Alojado en Hyd - Colabora quesomecanico.com