PRVA LIGA

Noticias, actualidad...

118

FK Vardar

escudo
Песна на денот. Уште си ја пееме. 🎵🎶🔴⚫️ https://t.co/YI4LR59avQ
@angel_14061 @rmfcmk Не, нема пари што може да го платат админот на @gfkosogovo 😂😂
Чаир е често, досадно место! #ФКВардар #НапредВардар #ЕденЖивотЕднаЉубов https://t.co/sIuVRrczDw
Гооооооооооооооол! 0:2 https://t.co/lokNYoYeTo
Гооооооооооол! #ФКВардар #НапредВардар #ЕденЖивотЕднаЉубов https://t.co/oX2RiVznn2